Δολοφονία Κυριακής: Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

11:26 9/4/2024 - Πηγή: BankWars

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος, ο οποίος την 1η Απριλίου δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 39χρονος που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχε μεταφερθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή, έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον.

Μάλιστα, οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, γι’ αυτό σε λίγες μέρες αναμένετια να βγει από τη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου και να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.

Υπενθυμίζεται

ότι ο δράστης της δολοφονίας των Αγίων Αναργύρων αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και στον λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρόμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-kyriakis-aposolinothike-o-39chronos-drastis-meta-tin-apopeira-aftoktonias.htm
Τυχαία Θέματα