ΕΧΑΕ: Συναλλαγές και στα χρηματιστήρια Αυστρίας και Καναδά

Οι αγορές της Αυστρίας και του Καναδά προστίθενται στο δίκτυο ΧΝΕΤ από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, ανεβάζοντας σε 18 τον αριθμό των αλλοδαπών αγορών που καλύπτονται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Ομίλου ΕΧΑΕ.

Το Δίκτυο ΧΝΕΤ του Ομίλου ΕΧΑΕ παρέχει στις χρηματιστηριακές εταιρείες μέλη του -και κατά συνέπεια στους επενδυτές- τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο σε χιλιάδες

διαπραγματεύσιμες αξίες, στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου των ανεπτυγμένων αγορών της Ευρώπης και της Αμερικής. Ήδη στην διάρκεια του περασμένου έτους, διπλασιάστηκαν τα μέλη του Δικτύου XNET, φτάνοντας τα είκοσι, ενώ περίπου τρείς φορές μεγαλύτερη είναι η μέση ημερήσια αξία συναλλαγών σε αλλοδαπές μετοχές στις υποστηριζόμενες αγορές.

Τα πλεονεκτήματα εκτέλεσης συναλλαγών μέσω του Δικτύου ΧΝΕΤ για τους επενδυτές είναι:

η αξιοποίηση των ίδιων αξιόπιστων και ασφαλών υποδομών που χρησιμοποιούνται για το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις Ελληνικές μετοχές για την εισαγωγή και την εκτέλεση εντολών για αλλοδαπές μετοχές και ΕTFsη παρακολούθηση των αλλοδαπών κινητών αξιών τους στους υφιστάμενους λογαριασμούς τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (ΣΑΤ) μαζί με τις ελληνικές αξίες καιτο χαμηλό συνολικό κόστος των συναλλαγών ως αποτέλεσμα των σημαντικών παραπάνω οικονομιών κλίμακας στις υποδομές και λειτουργίες του μέλους για συναλλαγές μέσω του Δικτύου XNET σε αγορές του εξωτερικού.

Στόχος του Ομίλου ΕΧΑΕ, αποτελεί η ενεργοποίηση, στο άμεσο μέλλον, επιπλέον αγορών διατηρώντας υψηλό, ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών και επιλογών προς την επενδυτική κοινότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site : http://www.xnet-markets.net/

Keywords
Τυχαία Θέματα