ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΒΒΕ: Δυνατότητες χρηματοδότησης από την ΕBRD

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕBRD) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Δυνατότητες χρηματοδότησης και νέες πρωτοβουλίες της EBRD – Ευκαιρίες στα Βαλκάνια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαϊου και ώρα 10.00-12.00, στο ξενοδοχείο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Στην

εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες της EBRD στην περιοχή των Βαλκανίων. Ο κ. Αντώνης Μπαρτζώκας, Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΣ της EBRD θα μιλήσει με θέμα: «Οικονομική ολοκλήρωση και επιχειρηματικές ευκαιρίες στα Βαλκάνια» και ο κ. Jean-Marc Peterschmitt, Γενικός Διευθυντής Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της EBRD με θέμα: «Τι μπορεί να κάνει η EBRD για τους επιχειρηματίες».

Θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Τράπεζας που θα συμμετέχουν στην αποστολή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe NetworkHellas (κα. Μόνικα Νάζη, Υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ:2310 539817 εσωτ. 207, fax: 2310 541491, email: [email protected]).

Η εκδήλωση και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα