Επιστολή Α. Ηλιάδη στο ΔΣ της Τρ. Κύπρου

Σε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του εσωτερική ελεγκτή της Τράπεζας Κύπρου η οποία παρουσιάζει προσωπικά του δεδομένα αναφέρεται σε επιστολή του προς το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Συγκροτήματος κάνει λόγο για λανθασμένα στοιχεία, τονίζοντας πως η αναφορά αφορά στεγαστικό του δάνειο και όχι προσωπικό, ενώ σημειώνει πως επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του και ζητά από το ΔΣ της Τράπεζας να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναλυτικά η πλήρης επιστολή του κ. Ηλιάδη έχει ως εξής:

“Προς: Διοικητικό Συμβούλιο Τράπεζας Κύπρου Λτδ

Αξιότιμοι κύριοι,

Διέρρευσε χθες στα Μ.Μ.Ε. έκθεση του εσωτερικού ελεγκτή της Τράπεζας Κύπρου η οποία παρουσιάζει προσωπικά μου δεδομένα. Επιφυλάσσομαι των νομίμων δικαιωμάτων μου για το απαράδεκτο αυτό γεγονός και θέλω να σας πληροφορήσω ότι στην έκθεση περιλαμβάνονται λανθασμένα στοιχεία.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το στεγαστικό μου δάνειο είναι δάνειο προσωπικού και με προνομιακό επιτόκιο, κάτι που δεν είναι αληθές. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι προϊόν πελατειακό και φέρει ακριβώς το ίδιο επιτόκιο με όλους τους πελάτες της Τράπεζας που έχουν το προϊόν αυτό, χωρίς καμιά διάκριση.

Το επιτόκιο του συγκεκριμένου πελατειακού προϊόντος αναφέρεται στο σημείωμα της Διεύθυνσης Χορηγητικών και Καταθετικών προϊόντων τομέα ιδιωτών της Τράπεζας Κύπρου Ελλάδας αρ. 322/2009 ημ/νίας 24/7/2009 και είναι Euribor 3 μηνών πλέον 1.90% για LTV

Keywords
Τυχαία Θέματα