Γλυφάδα: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανηλίκων

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγήθηκαν δύο 16χρονοι που συνελήφθησαν, καθώς φέρεται ότι με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν ανηλίκους σε στάση του τραμ στη Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, οι 16χρονοι φέρεται ότι προσέγγισαν παρέα ανηλίκων που βρίσκονταν σε στάση τραμ και απειλώντας τους με μαχαίρι τούς οδήγησαν σε κοντινό απόμερο σημείο, αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και διέφυγαν.

Οι

Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, τους εντόπισαν σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ στην κατοχή του ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκαν 0,5 γραμμ. κάνναβης.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας εξιχνιάστηκε επιπλέον μία περίπτωση ληστείας, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της 9ης Μαρτίου του 2024 επίσης στη Γλυφάδα, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με άλλους δύο συνεργούς τους, αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού χρηματικό ποσό από άλλο ανήλικο.

Keywords
Αναζητήσεις
glyfada-synelifthisan-dyo-16chronoi-gia-listeia-me-machairi-se-varos-anilikon.htm
Τυχαία Θέματα