Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο καθ’ ομολογία δράστης

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του χθες Τρίτη στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι τα είχε όλα «σχεδιασμένα από την αρχή»: «Μετά από τόσα χρόνια που είχαμε σχέση θύμωσα που την είδα με άλλον, αγόρασα το όπλο 400 ευρώ από έναν αλλοδαπό στη Σαλαμίνα… Την έστησα έξω από το σπίτι της μάνας της και, όταν είδα ότι το παιδί έφευγε για το σχολείο και ήταν μόνη στο σπίτι,

κατέβηκα από το αυτοκίνητο, άρχισα να φωνάζω και να βρίζω και όταν είδα ότι πλησίαζε στην πόρτα άρχισα να πυροβολώ».

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και χωρίς ίχνος μετάνοιας ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς σκότωσε τη σύντροφό του και πώς εξαφανίστηκε. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί τού είπαν ότι θα μπει στη φυλακή, εκείνος αρκέστηκε ψύχραιμα και ήρεμα να απαντήσει «φυσικά και το ξέρω».

Ο 71χρονος καθ’ ομολογία δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι είχε το όπλο μαζί του και ότι δεν το εξαφάνισε γιατί σκεφτόταν, εάν έως τα ξημερώματα δεν τον εύρισκαν οι αστυνομικοί, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως μετά συνέχισε να τους περιγράφει το έγκλημά του αλλά και το με πόση ψυχραιμία αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε στα σημεία που σύχναζε με την πρώην σύντροφό του, έφαγε στην ταβέρνα που πήγαιναν μαζί, ήπιε καφέ σαν να μη συνέβαινε τίποτε και έμεινε μέσα στο αυτοκίνητό του μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη.

Keywords
Αναζητήσεις
gynaikoktonia-sti-salamina-prothesmia-gia-na-apologithei-tin-paraskevi-pire-o-kath-omologia-drastis.htm
Τυχαία Θέματα