Η Apple έκανε απόψε τα αποκαλυπτήρια του iPhone 12 με ταχύτητες 5G

Η Apple έκανε απόψε τα αποκαλυπτήρια του iPhone 12, του πρώτο iPhone που χρησιμοποιεί ταχύτερη συνδεσιμότητα 5G. Η τιμή του ξεκινά από τα 799 δολάρια.

Η Apple κάνει λόγο για την επόμενη γενιά τηλεφώνων. Το πρότυπο μοντέλο έχει οθόνη 6,1 ιντσών, συγκρίσιμη με αυτή του iPhone

11, αλλά διαθέτει πιο λεπτό, πιο μικρό και πιο ελαφρύ παράγοντα φόρμας. Η εταιρεία θα βγάλει και μια μίνι έκδοση με οθόνη 5,4 ιντσών και τιμή 699 δολαρίων, αλλά και μία έκδοση Pro με τρεις κάμερες.

Το νέο μοντέλο έχει να επιδείξει νέα τεχνολογία οθόνης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Corning με γυαλί που αποκαλείται “κεραμική ασπίδα”. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η νέα οθόνη έχει τέσσερις φορές καλύτερη “απόδοση πτώσης” που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσει εάν το τηλέφωνο πέσει κάτω. Το νέο τηλέφωνο χρησιμοποιεί το νέο τσιπ A14 Bionic που, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει 40% περισσότερα τρανζίστορς από το A13 Bionic τσιπ.

Όλα τα μοντέλα του iPhone 12 στις ΗΠΑ θα υποστηρίζουν χιλιοστομετρικά κύματα 5G, καθώς και φάσμα χαμηλής συχνότητας.

Η εταιρεία έχει δοκιμάσει το 5G σε περισσότερες από 800 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε 30 περιοχές παγκοσμίως.

Η Apple λανσάρει επίσης ένα HomePod Mini έξυπνο ηχείο, σε χρώμα άσπρο-γκρι, που θα κοστίζει 99 δολάρια και θα διατεθεί στο εμπόριο στις 16 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα