Η Yahoo Ιαπωνίας στην λίστα των πελατών της BugSense

Μετά το άνοιγμα της BugSense στην ασιατική αγορά και την στρατηγική της συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία SunFuture, Inc, η τεχνολογική startup που ξεκίνησε με ιδρυτές δύο Έλληνες προγραμματιστές, τον Γιάννη Βλαχογιάννη και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε την απόκτηση της Yahoo Ιαπωνίας ως πελάτη της εταιρίας.

H BugSense αποτελεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που συλλέγει και αναλύει τις αναφορές σφαλμάτων σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια κατασκευής μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, κάνοντας ευκολότερη την

ζωή των προγραμματιστών (mobile developers). Υποστηρίζει τις πλατφόρμες Android, iOS, HTML5, WP και Windows Phone 8 ενώ προσφέρει και analytics για το πως οι χρήστες χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο. Η ομάδα της BugSense διατηρεί γραφεία στην Αθήνα αλλά έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ έχουν πελάτες εταιρίες κολοσσούς όπως οι Skype, Samsung, VMware, Airpush, Trulia, Soundcloud.

Με την προσθήκη της Yahoo Japan στο ενεργητικό της, η λίστα των πελατών της BugSense αποκτά άλλο ένα ισχυρό όνομα, με δεδομένο ότι η Yahoo! Ιαπωνίας αποτελεί μια τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ιαπωνία (οι εφαρμογές που αναπτύσσει για Android περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα πέντε μεγαλύτερα downloads στο Ιαπωνικό Google Play app store).

H Masaki Oka, service manager της Yahoo! Ιαπωνίας για smartphone applications δήλωσε για την συνεργασία μεταξύ BugSense και Yahoo! :«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τους ανθρώπους της BugSense για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα των εφαρμογών μας, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τους πελάτες μας στο να χρησιμοποιούν ευχάριστα τις εφαρμογές μας.»

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα