Καμμένος: Προ των πυλών νέοι εκβιασμοί και νέα μνημόνια από υπουργούς – εκτελεστές

18:44 3/7/2013 - Πηγή: BankWars

Για “νέους εκβιασμούς και νέα μνημόνια” κάνει λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της καγκελάριου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ που δημοσιεύει η εφημερίδα “Καθημερινή”.

Ο κ. Καμμένος αφήνει αιχμές κατά της ελληνικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι ο τίτλος της συνέντευξης της κ. Μέρκελ είναι «πειθαρχία» στους εκπροσώπους της τρόικας, τους οποίους χαρακτηρίζει «ύπατους». «Πειθαρχία σε αυτό που οι ύπατοί της, οι εκπρόσωποι της τρόικας στην Ελλάδα, επιβάλλουν στους Έλληνες υπουργούς- εκτελεστές: περαιτέρω μείωση των συντάξεων, μείωση των μισθών και μάλιστα με το νέο όρο “mini jobs” των 350 ευρώ και νέα φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες», προσθέτει ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων η χώρα ζει «στο ίδιο ακριβώς έργο, στο έργο του νέου μνημονίου, των νέων εκβιασμών», ενώ η «ανίσχυρη», όπως τη χαρακτηρίζει, κυβέρνηση «έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στους ύπατους αρμοστές της τρόικας».

Τέλος, τονίζει ότι είναι η ώρα πλέον να πουν οι Έλληνες «ένα μεγάλο “όχι”, ένα “όχι” για να χτίσουμε μια Ελλάδα που έχει ελπίδα και όχι μια “Νέα Ελλάδα” που διαγράφει τα χρέη των κομμάτων και παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα