Κορωνοϊός: Στους 243 οι νεκροί στη χώρα – Πέθανε 69χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 11:00, ένας 69χρονος, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Ο άτυχος άντρας είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία, ενώ έπασχε από δυσλιπιδαιμία και υποθυρεοειδισμό.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από Covid-19 στη χώρα, ανέρχεται σε 243.

Επανέρχεται η ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Σε τριψήφια νούμερα συνεχίζουν να κινούνται τα ημερήσια κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Παρά την πρόσκαιρη μείωση των χθεσινών αναφερόμενων κρουσμάτων, οι υγειονομικές αρχές είναι σε επιφυλακή. Περιοριστικά μέτρα ετέθησαν σε ισχύ από σήμερα το πρωί και στα Χανιά, ενώ η καθιερωμένη ενημέρωση πλέον θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με τη συμμετοχή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, του υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 μ.μ. οι κ.κ. Τσιόδρας, Χαρδαλιάς και Κοντοζαμάνης θα παρουσιάζουν όλα τα νεότερα για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας. Να σημειωθεί ότι όταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας απουσιάζει, όπως αυτή την εβδομάδα, θα τον αντικαθιστά ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης. 

Keywords
Τυχαία Θέματα