Κύπρος: Σοκ από τη δράση του ΄”Ορέστη”, καθ’ ομολογία δολοφόνου γυναικών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την ομολογία του 35χρονου Ελληνοκύπριου σχετικά τη δολοφονία και δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στην Κύπρο.

O δράστης που πρόσφατα προήχθη σε λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού. Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες των Αρχών για την εύρεση της σορού της 6χρονης Sierra

Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της Marry Rose τον Μάϊο του 2018.

Ο λοχαγός αναφερόμενος κατά την ανάκριση στην 6χρονη είπε ότι την είχε τυλίξει με σεντόνι και είχε βάλει και πέτρες πριν τη πετάξει στο φράγμα.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου συνεχίζονται με εξειδικευμένες κάμερες για μεγάλα βάθη, ιδιωτικής εταιρείας.

Οι κάμερες φαίνεται να έχουν εντοπίσει δύο ακόμα «όγκους» στο υπέδαφος ενώ ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, είπε ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρίσκονται και άλλες σοροί εντός του φρεατίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι Αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να συμμετείχαν στην διαδικτυακή ιστοσελίδα στην οποία ήταν μέλος και ο 35χρονος.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει σύνδεση με το προφίλ του «Ορέστη» με τις γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου λοχαγού, προστίθεται το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε, φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει.

ΚΥΠΡΟΣ: Φρεάτιο “κρύβει” σορούς γυμνών γυναικών! Κρατείται ο «Ορέστης», ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς

Keywords
Τυχαία Θέματα