ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0. Και όπως πάντα, “φταίει ο διαιτητής”…

Ο Ολυμπιακός παίζοντας με 10 παίκτες από το 28′ (απεβλήθη ο Αμπτούν) συνετρίβη από τη Λεβάντε με σκορ 3-0 και στο Καραϊσκάκη θα χρειαστεί ένα θαύμα για να την αποκλείσει.Η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ και ο Γερμανός διαιτητής, έβαλε το χεράκι του στη διαμόρφωση αυτού του υψηλού σκορ, καθώς υπέδειξε δύο πέναλτι, από τα οποία το ένα έγινε γκολ.

Τα πέναλτι, “δεν ήταν πέναλτι”, όπως υποστηρίζουν ειδήμονες και φυσικά ο Ολυμπιακός.

Ως συνήθως λοιπόν, μετά από κάθε ήττα, αντί να δούμε τι κάναμε εμείς, κοιτάζουμε να αποδώσουμε τις ευθύνες σε άλλους…Στα οικονομικά μας φταίει το ΔΝΤ και οι ξένοι, στο ποδόσφαιρο μας φταίνε οι διαιτητές!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από την εστία. Στην άμυνα οι Χολέβας και Μανιάτης στα δύο άκρα με τους Κοντρέρας και Μανωλά στο κέντρο.Αμυντικά χαφ οι Φέισα και Μοντέστο με τον Μασάντο να κινείται πιο μπροστά.Στις πτέρυγες οι Βλαχοδήμος και Αμπντούν με τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.- Η ενδεκάδα της Λεβάντε (Ιγκάσιο Μαρτίνεθ): Νάβας, Πέδρο Λόπεζ, Ναβάρο, Ρόδας, Χουανφράν, Ιμπόρα, Ντιόπ, Ριός, Μπαρκέρο, Ρούμπεν Γκαρσία, Μάρτινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα