ΜΗΝΥΜΑΤΑ Μ. ΛΑΤΣΗ – Ν. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ «Να ενσωματωθούν με αξιοκρατία και εμπιστοσύνη τα «πολύτιμα» στελέχη της Eurobank χωρίς εκπτώσεις»

Η διοίκηση της Εθνικής και ο Πρόεδρος κ. Α. Τουρκολιάς, έλαβαν την Τρίτη το απόγευμα  ένα μήνυμα: Ότι ο όμιλος Λάτση δε θα παραδοθεί άνευ όρων στις διαδικασίες συγχώνευσης, αλλά θα «προστατέψει» το κύρος των στελεχών και υπαλλήλων του.

Οι ομιλίες της Μαριάννας Λάτση και του Ν. Νανόπουλου στην παρουσίαση της νέας έκδοσης του κοινωφελούς ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και του ομίλου Eurobank “Σάμος – Τα αρχαιολογικά Μουσεία”, δεν εξαντλήθηκαν στα «ευχολόγια» για τη νέα

σελίδα που ανοίγει στη συγχώνευση με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ούτε στους επαίνους για τα στελέχη και τους υπαλλήλους της EUROBANK. Επισημάνσεις από τις ομιλίες:

-          Ν.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: “Είμαι δε αισιόδοξος ότι η Διοίκηση της Εθνικής με την ωριμότητα και ευθύτητα που τη διακρίνει, θα ενσωματώσει αξιοκρατικά όλα τα θετικά στοιχεία και από τους δύο οργανισμούς στη βάση της διατυπωμένης αρχής “the best of both”, και με γνώμονα το ευρύτερο συμφέρον.  Στο τέλος της ημέρας κρινόμαστε όλοι πάντα από το τελικό αποτέλεσμα: την ικανότητα μας να συνδράμουμε στην ανόρθωση και ανάπτυξη της οικονομίας μας, την επιτυχία μας να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.  Σε ένα τόσο σύνθετο εγχείρημα υπάρχει ασφαλώς χώρος για τους ικανούς  και τους άξιους, χωρίς εκπτώσεις».

-          ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ:  Η δύναμη της Eurobank είναι οι άνθρωποί της. Η δυναμική πορεία της οφείλεται στους ανθρώπους της. Οφείλεται στους 19.000 ανθρώπους που κέρδισαν αμετάκλητα την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών του Ομίλου, δημιουργώντας το πιο πολύτιμο και ανθεκτικό Core Tier I: Το κεφάλαιο της εμπιστοσύνης. Μια ομάδα δεμένη και καλά προπονημένη από την ηγεσία της, τον Γιώργο Γόντικα,  τον Τίμο Χριστοδούλου, τον Ξενοφώντα Νικήτα, τον Νίκο Νανόπουλο, τον Νίκο Καραμούζη, τον Βύρωνα Μπαλλή, και τους άλλους εκλεκτούς πρωτεργάτες αυτής της λαμπρής πορείας, όπως ο Μιχάλης Κολακίδης και πολλοί άλλοι. Οι άνθρωποι που, με επαγγελματισμό και υψηλού επιπέδου ικανότητες, έκτισαν και λειτουργούν τις πιο σύγχρονες υποδομές, τα πιο εξειδικευμένα δίκτυα, τα πιο σύνθετα και προωθημένα συστήματα, όλα αυτά που έχουν σφραγίσει την ταυτότητα της Eurobank με το ISO της σύγχρονης, της μοντέρνας τράπεζας. Οι βασικοί μέτοχοι της Eurobank κι εγώ προσωπικά, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προσωπικά στον κάθε έναν άνθρωπο του Ομίλου της Τράπεζας. Τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε, να συνεργαστούμε. Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες για αυτήν τη συνεργασία. Και επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, του κόσμου που δημιούργησε τον Όμιλο της Εurobank.  Και τώρα, καθώς αυτός ο πρώτος κύκλος κλείνει κι ένας δεύτερος ανοίγει, είμαστε και είμαι πεπεισμένη ότι, σε συνθήκες αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης, με επίγνωση των αναγκών και υψηλό αίσθημα ευθύνης, όλοι αυτοί οι πολύτιμοι άνθρωποι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να αξιοποιήσουν όλα όσα έμαθαν και πέτυχαν, συμμετέχοντας δραστήρια και προσφέροντας ολόψυχα τις δυνάμεις

Keywords
Τυχαία Θέματα