ΝΙΚΑΣ: Διαφημίζει ποιότητα παρουσία υπουργού και …μας ταΐζει αλογίσιο παριζάκι!

Ο ΕΦΕΤ, έπειτα από έλεγχο βάσει καταγγελίας, προέβη σε δειγματοληψία βραστής πάριζας με την εμπορική ονομασία «Πάριζα ΝΙΚΑΣ για τοστ βραστή από φρέσκο χοιρινό κρέας».Το δείγμα, ήταν από συσκευασία βάρους 3,45 kg (μπαστούνι), έφερε ημερομηνία λήξης 21.6.2013, παρασκευάζεται / συσκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ,

22ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας, Άγιο Στέφανο. Στο εν λόγω προϊόν, βάσει Εργαστηριακής Ανάλυσης, ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (στο σύνολο του DNA < 1% και > 0.1%).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση και οι έλεγχοι συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση με στόχο την προστασία του καταναλωτή.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Την ίδια ώρα και ενώ η διοίκηση του Νίκα είχε ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές για το θέμα έδινε… φιέστα παρουσιάζοντας το νέο μηχάνημα ανίχνευσης του DNA.Στην παρουσίαση παρέστη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χ Σταϊκούρας ο οποίος, προφανώς εν αγνοία του, στήριξε τη διοίκηση της εταιρίας, αγνοώντας τα αποτελέσματα του ΕΦΕΤ.

Στο δελτίο Τύπου της εταιρίας αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας προς τα στελέχη και τους εργαζόμενους της ΝΙΚΑΣ επισήμανε ότι «η πολιτεία στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες των εταιρειών που διασφαλίζουν στους πολίτες, καταναλωτές της χώρας, ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα διατηρώντας και δημιουργώντας θέσεις εργασίας».

ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε σε ορισμένα ΜΕΓΑΛΑ site, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον ΝΙΚΑ, την ποιότητα και τις προοπτικές. Τα δημοσιεύματα αυτά, για όσους γνωρίζουν, δεν είναι προιόντα δημοσιογραφικού ρεπορτάζ. Είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και μπαίνουν αντίο για banner…

Keywords
Τυχαία Θέματα