Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας – Ψωμιάδης τέλος

16:18 5/1/2013 - Πηγή: BankWars

Ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι ο νέος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδοινίας.

Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο εκλεγμένος

περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κηρύχθηκε έκπτωτος, ύστερα από την καταδίκη του, επειδή μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης

ΒΟΛΕΣ ΨΩΜΙΑΔ ΚΑΤΑ Ν.Δ
Βολές εναντίον της ΝΔ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στα μέλη της παράταξης του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανλάδειξη νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο…
έκπτωτος περιφερειάρχης είπε ότι «το κόμμμα χρησιμοποίησε εμένα και τον αδερφό μου Διονύση, ο οποίος έφερνε ψήφους και από άλλες παρατάξεις. Αυτό το ήξερε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με είχε ευχαριστήσει. Χτυπώντας το Διονύση χτυπάτε εμένα» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ψωμιάδης. Τον Απόστολο Τζιτζικώστα τον χαρακτήρισε αλλαζόνα ενώ προσπαθώντας να πείσει τα μέλη της παράταξής του να ψηφίσουν τον αδερφό του είπε: «Σας πάει η καρδιά να με προδώσετε;».

Keywords
Τυχαία Θέματα