Οι πέντε καλύτερες πόλεις για να ανοίξεις επιχείρηση

Τις πέντε καλύτερες πόλεις της Αμερικής για να ξεκινήσεις την καριέρα σου παρουσιάζει το οικονομικό site WalletHub που συνέκρινε περισσότερες από 150 πόλεις βάσει 18 κριτηρίων.

Κάποια α κριτήρια αυτά βασίστηκαν σε εργασιακά δεδομένα, όπως τον αριθμό των θέσεων εργασίας (entry-level), εναρκτήριοι μισθοί και το ποσοστό ετήσιας αύξησης των θέσεων εργασίας. Αλλά και το κόστος ζωής και διασκέδασης.

Ουάσινγκτον

Αν η Ουάσινγκτον ήταν άνθρωπος, θα ήταν ο καλύτερος εργοδότης. Η χώρα είναι ένας «παράδεισος» για

τους εργαζόμενους, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος επιλογών. Η πόλη κατάφερε να μετατρέψει την αμυντική βιομηχανία της σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικό κόμβο. Ταυτόχρονα, το κόστος ζωής είναι φυσιολογικό για το μέγεθος της, κάτι που βοηθάει στις αποταμιεύσεις. Στα θετικά προστίθεται το γεγονός πως η Ουάσινγκτον είναι η πόλη του ζευγαρώματος αφού ένας στους πέντε κατοίκους είναι από 25 έως 34 ετών, και το 58% του πληθυσμού είναι single.

Ντένβερ

Το Ντένβερ είναι η πρωτεύουσα και η πιο πολυπληθής πόλη της πολιτείας των ΗΠΑ, Κολοράντο. Οι μεγαλύτερες εταιρείες, από την Arrow Electronics μέχρι την Xcel Energy, έχουν τα γραφεία τους εκεί. Οι ποικιλία στην τοπική δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας, ενώ σε συνδυασμό με τους υψηλούς νεοεισερχόμενους μισθούς και την ισχυρή αύξηση του εισοδήματος καθιστούν την πόλη ιδεατή επιλογή.

Ίρβινγκ

Άλλη μια πολιτεία του Τέξας στη λίστα του WalletHub. Τα πιο ισχυρά ονόματα των επιχειρήσεων Exxon Mobil, Kimberly-Clark. Allstate, Verizon, Citigroup και Microsoft έχουν εκεί τα γραφεία τους.

Το μειονέκτημα: Η πόλη παρουσιάζει μια σχετικά χαμηλή «ποιότητα ζωής», ενώ το κόστος της στέγασης είναι υψηλό.

Σιάτλ

Το Σιάτλ είναι το η μεγαλύτερη της πολιτείας Ουάσινγκτον και το σημαντικότερο αστικό και οικονομικό κέντρο στα βορειοδυτικά της χώρας. Είναι η Μέκκα της τεχνολογίας, αφού αποτελεί έδρα για εταιρείες όπως η Microsoft (τα κεντρικά της είναι στο προάστιο Ρέντμοντ) και η Amazon.com. Το Σιάτλ έχει τη φήμη μιας πόλης με μεγάλη κατά κεφαλή κατανάλωση καφέ, δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως εκεί βρίσκονται τα Starbucks.

Μινεάπολις

Τα κεντρικά γραφεία της Target, της U.S. Bancorp και της Ameriprise Financial βρίσκονται στην Μινεάπολις. Μια πόλη που υποστηρίζει τις starups όσο καμία και η πόλη με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα.

Original article: Οι πέντε καλύτερες πόλεις για να ανοίξεις επιχείρηση.

Keywords
Αναζητήσεις
θελω να ανοιξω επιχειρηση στην αμερικη, τι επηχιριση να ανοιξω στην αμερικη
Τυχαία Θέματα