Π.Καμμένος: Ποτέ δεν είπα πως ο Α.Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17Ν – Άλλοι το είπαν…

upd: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απέρριψε την κατηγορία ότι είχε “δείξει” τον Ανδρέα Παπανδρέου ως “αρχηγό” της 17Ν, την οποία του απηύθυναν βουλευτές της ΝΔ από τα έδρανά τους, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο

πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είπε, με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ηθικός αυτουργός της τρομοκρατίας, ότι όλα αυτά θυμίζουν όσα έλεγαν ακραίοι της ΝΔ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις τόσο από το Κίνημα Αλλαγής όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Παύλος Χρηστίδης από το ΚΙΝΑΛ, σε δήλωσή του, είπε: «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Σε ανάρτησή του στο twitter o Αδωνης Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

“Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη”, αναφέρεται σε tweet που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και παραπέμπει σε δημοσίευμα του olympia.gr, ιστοτόπου φιλικού προς τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

“Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη”

“Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε την εποχή που εφημερίδες προσκείμενες στην Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισαν την 17 Νοέμβρη ως όργανο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της. Αρκετά χρόνια μετά, όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου, εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη για να τον απαξιώσει και να καλύψει τα λαμόγια, έγραψε ειρωνικά ότι «αυτός αποκαλούσε και τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17 Νοέμβρη»! Ο Πάνος Καμμένος τότε προσέφυγε στην δικαιοσύνη και η εφημερίδα καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και υποχρεώθηκε να τον αποζημιώσει μένα πόσο – μαμούθ, το οποίο ο Πάνος Καμμένος τους το χάρισε και δεν το εισέπραξε ποτέ. Σήμερα, κάποιοι σώγαμπροι της Νέας Δημοκρατίας είχαν το θράσος να κραυγάζουν ότι ο Πάνος Καμμένος το είπε, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα. Τέτοια αθλιότητα…”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Μακάριος Λαζαρίδης @mvlazaridis

Ο @atsipras είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…»! Ακραίος για τον @atsipras ο Π. Καμμένος! #fygete #axizoume_kalytera @neademokratia

Στο βιβλίο αυτό, ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να αναφέρει σαφώς τον Α.Παπανδρέου, τον …«φωτογράφιζε» και υποστήριζε μέσω πληροφοριών ότι η τρομοκρατική οργάνωση είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και στελέχη που σήμερα βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ! Αναφερόταν ονοµαστικώς σε πρόσωπα, τα οποία είναι είτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Μανιός, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, είτε γνωστά ονόματα της Αριστεράς, όπως ο Φώτης Κουβέλης, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Λίνα Αλεξίου (πρώην σύζυγος Κωνσταντόπουλου), η Μαργαρίτα Γιαρουλή, σύζυγος Μανιού και ο Περικλής Κοροβέσης…

Keywords
Τυχαία Θέματα