ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΡΤ;

Δεν συμφέρει τη χώρα σε αυτή την κρίσιμη φάση, αλλά πολλές πλέον είναι οι ενδείξεις ότι οι πρόωρες εκλογές, δύσκολα θα αποφευχθούν.

- Ο Φ.Κουβέλης, είπε προ ολίγου στους βουλευτές του “άντε και… καλό μας αγώνα”…

- Στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει άλλο να υποκύπτουν στις επιλογές της Ν.Δ. Τα στελέχη είναι …στα κάγκελα και οι εναπομείναντες οπαδοί διερωτώνται τι λόγιο ύπαρξης έχει το κόμμα στο ρόλο του υπηρέτη του Α.Σαμαρά!

- Η Ν.Δ.

παίζοντας το “χαρτί ΕΡΤ”, έχει στα χέρια της δημοσκόπηση που την ενισχύει σημαντικά – πάνω από το 30% – μετά την επίδειξη πυγμής από τον Πρωθυπουργό.

Παπαδημούλης: Μυρίζει εκλογές

Ιδιαιτέρως σκληρή και η κριτική που άσκησε ο Δ.Παπαδημούλης στον κ. Βενιζέλο και στον κ. Κουβέλη τους οποίους χαρακτήρισε «βαστάζους της δεξιάς», ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμίσει πως η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές: «Επειδή με όλες τις τελευταίες εξελίξεις «μύρισε» εκλογές, η τοποθέτηση του κ. Χρυσοχοΐδη ότι συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά για κλείσιμο της ΕΡΤ, κόντρα στην γραμμή του κόμματός του, δείχνει το εξής: επειδή κάποιοι ανησυχούν ότι θα μείνουν εκτός, άρχισε να κινείται η «μεταγραφική περίοδος».

Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς «τσαλακώνει» τους εταίρους του, τους κηδεύει πολιτικά και τους στέλνει το λογαριασμό των εξόδων για την “κηδεία”»

Keywords
Τυχαία Θέματα