ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Η σύζηγος του Πρωθυπουργού σε “ροζ κασέτα” με τον Δήμαρχο του Λονδίνου;

14:21 3/6/2013 - Πηγή: BankWars

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο με τις φήμες που θέλουν μία κασέτα ροζ περιεχομένου να οποία βρίσκεται στα «χέρια» της βρετανικής κυβέρνησης και στην οποία πρωταγωνιστεί ένα παράνομο ζευγάρι: η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού Σαμάνθα Κάμερον και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον!

«Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο πρωθυπουργός ωστόσο αντιλήφθηκε αμέσως τη σοβαρότητα της υπόθεσης», σχολιάζουν στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» στενοί συνεργάτες του Κάμερον.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την κατάσταση όταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δουν το φως της δημοσιότητας. Διότι είναι βέβαιο, επιμένουν οι ίδιες πηγές, πως όταν το σκάνδαλο βρει τον δρόμο του προς τα ΜΜΕ, η ήδη βεβαρημένη με σεξουαλικά σκάνδαλα συντηρητική κυβέρνηση θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την επίμαχη ερωτική σχέση είναι πως εμπλέκονται άτομα μέσης ηλικίας, τα οποία δεν είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, και πως η σχέση δεν υφίσταται πλέον.

Keywords
Τυχαία Θέματα