ΣΥΡΙΖΑ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας “πετάει το μπαλάκι” στην Κ.Ε. για τις διαγραφές των “4”

To βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία συζητήθηκε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει προς διαγραφή τους Στέφανο Τζουμάκα, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.

Όπως, αποφασίστηκε ζητείται η γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής τους ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια θα συνεδριάσουν ξανά.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική

Συμμαχία αποφάσισε να ζητήσει τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής για τους τέσσερις που έχουν παραπεμφθεί σε αυτή από τον Στέφανο Κασσελακη με το ερώτημα της διαγραφής. Η ΚΕ που θα συνεδριάσει στα μέσα Νοεμβρίου θα δώσει γνώμη, δεν έχει δικαίωμα απόφασης. Στο μεσοδιάστημα οι τέσσερις θα απολογηθούν ο καθένας ξεχωριστά στις τέσσερις τριμελεις επιτροπές που συγκροτήθηκαν επί τούτου σήμερα Παρασκευή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει απόφαση πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – Στέφανος Τζουμάκας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας – είχαν με δηλώσεις τους αμφισβητήσει τη νέα ηγεσία του κόμματος, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης να χρησιμοποιήσει μια ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζήτημα των -υπό διαγραφή- στελεχών θα τεθεί και στην προσεχή Κεντρική Επιτροπή του Νοεμβρίου έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που είναι μέλη της. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η στάση της θα είναι δεσμευτική για τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Αντώνης Κοτσακάς.

Απαιτούνται τουλάχιστον 10 ψήφοι στις 15 από την Επιτροπή Δεοντολογίας για να γίνει αποδεκτό το αίτημα για καθένα ξεχωριστά από τους υπό διαγραφή.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για τις «διαγραφές» τεσσάρων στελεχών από τον Στ. Κασσελάκη

Keywords
Αναζητήσεις
syriza-i-epitropi-deontologias-petaei-to-balaki-stin-ke-gia-tis-diagrafes-ton-4.htm
Τυχαία Θέματα