Τέμπη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα οι δύο γιατροί που έδωσαν άδεια στον επιθεωρητή το ΟΣΕ μετά το δυστύχημα

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου οι δύο γιατροί που φέρεται ότι χορήγησαν αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ μόλις λίγα 24ωρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Μετά την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που είχε διατάξει η Εισαγγελία για την υπόθεση, οι δύο γιατροί του νοσοκομείου Βόλου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τέσσερις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα «Ταχυδρόμος», που επικαλείται νομικές πηγές, κοινοποιήθηκε

έγγραφο στο Νοσοκομείο Βόλου, στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, στον διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και στο υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών) προκειμένου να λάβουν γνώση των δικαστικών εξελίξεων.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για τις εξής πράξεις: α) ψευδής βεβαίωσης β) ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση 3) ηθική αυτουργία στην αμέσως ανωτέρω πράξη δ) χρήση ψευδούς βεβαίωσης.

Οι δύο γιατροί παραπέμφθηκαν στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και στη δικάσιμο της 1ης Απριλίου.

Μαζί τους στο εδώλιο θα καθίσει και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, ο οποίος πρόσφατα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας η προσωρινή κράτησή του μετατράπηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Keywords
Αναζητήσεις
tebi-sto-edolio-ti-deftera-oi-dyo-giatroi-pou-edosan-adeia-ston-epitheoriti-to-ose-meta-to-dystychima.htm
Τυχαία Θέματα