Η πραγματική αιτία παραμονής του Τσάβι!

Ο Τσάβι παρά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν έκανε “στροφή” 180 μοιρών και αποφάσισε να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας. Συγκεκριμένα ο 44χρονος είχε αναφέρει τον Ιανουάριο, μετά την ήττα με 5-3 εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ, οτι θα φύγει.

Παρά την πίεση της διοίκησης να μείνει στην ομάδα και παρότι η ίδια είχε μια σειρά απο επιτυχίες στα τελευταία παιχνίδια, ο έμπειρος τεχνικός ήταν κάθετoς στην απόφαση του να αποχωρήσει. Ωστόσο η συνάντηση με τον Λαπόρτα άλλαξε τα δεδομένα και ο ίδιος επιβεβαίωσε στην συνέντευξη

Τύπου την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο πραγματικός λόγος που άλλαξε γνώμη

Τόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αλλά όσο και ο Λαπόρτα δεν “έκρυψαν” ποτέ ότι ήθελαν την αλλαγή απόφασης του Τσάβι, καθώς οι ίδιοι ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοση του προπονητή και όσα προσέφερε στoυς Μπλαουγκράνα.

Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται ότι μετά την ανοδική πορεία της Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια, βλέπει σαν πρόκληση να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή με ένα ρόστερ βασισμένο στην Μασία και χωρίς να ξοδέψει αλόγιστα ποσά. Έπισης ο Τσάβι γνωρίζει πολύ καλα την κατάσταση της ομάδας και σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα κόστιζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσάβι,tsavi