Βενιζέλος κατά ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου- Χ.Α – δικαστών- ΣΔΟΕ για την υπόθεση “Μαργαρίτας” – Τι είπε για τους ομολογιούχους…

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κλείνοντας τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της ΝΟΕΣ Δυτικής Αθήνας επισήμανε ότι:

- Η χώρα το 2010 εκ των πραγμάτων, δεν είχε άλλη επιλογή. “Κοιτάξτε τη ΝΔ που ξεκίνησε ως σημαιοφόρος του αντιμνημονίου και κατέληξε εκφραστής της «υπεύθυνης ευρωπαϊκής πολιτικής».
- Η αλήθεια πρέπει να λέγεται στο λαό, αλλά ο λαός αποδέχεται και τιμά την αλήθεια ή αρέσκεται να ακούει και να ψηφίζει το ψέμα; «Αν

δεν υπήρχε το ψέμα, θα υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμένος και η Χρυσή Αυγή»; Ο ίδιος απάντησε πως «όχι».

- Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, παλιών φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου, τα οποία βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία κατηγόρησε ότι άρχισαν εκστρατεία ψεύδους κατά του Κινήματος. Μιλώντας για τον ίδιο τον κ. Τσοχατζόπουλο, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ τον πλήρωσε ακριβά και αισθάνεται λύπη γι αυτόν και αναρωτήθηκε «που είναι σήμερα οι φίλοι του Άκη»; Και απάντησε με μια λαϊκή έκφραση: «δεν είναι πρώτη μούρη στο Καβούρι, στον ΣΥΡΙΖΑ;»

- Οι δικαστές, είπε, κάνουν αντίσταση για τα μέτρα. Και αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν και άλλες ομάδες πολιτών έπρατταν το ίδιο, αν, δηλαδή, η ΓΕΝΟΠ κατέβαζε τους διακόπτες ή αν οι γιατροί έφευγαν από τα νοσοκομεία;

- Για τις απώλειες των μικροομολογιούχων από το κούρεμα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τους είχε προταθεί λύση που θα έπαιρναν πίσω τα χρήματά τους αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν. Παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ο οποίος γι αυτό το θέμα είχε κάνει προεκλογική εξαγγελία, αλλά στο πρόσφατο eurogroup κανένας δεν έθεσε το θέμα.

- Κατηγόρησε μέλη του ΣΔΟΕ λέγοντας ότι από το σημείο που δεν δόθηκε έγκαιρα η λίστα μέχρι στελέχη της Αρχής να λένε ότι άκουσαν πως στη λίστα, πίσω από ένα όνομα κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η απόσταση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι αδιόρθωτοι, τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι αυτό αποδεικνύει ότι «στόχος τους είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ακόμα και πεθαμένος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα