Βγενόπουλος – Eurobank: Ξαναζεσταίνεται το φαγητό αλλά είναι πολύ νωρίς…

Από τις αρχές Απριλίου, όταν είχε δημοσιοποιηθεί η συνάντηση Α.Βγενόπουλου – Ν.Καραμούζη, οι φήμες για συμμετοχή του πρώτου στην τότε σχεδιαζόμενη αύξηση κεφαλαίου της Eurobank είχαν οργιάσει. Πολλοί, μιλούσαν για 100 εκατομμύρια που θα έβαζε το “αφεντικό” της MIG στην αύξηση. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Άλλωστε, η Eurobank

πέρασε στο ΤΧΣ. Τώρα, που το ΤΧΣ επιθυμεί γρήγορη επάνοδο στον ιδιωτικό τομέα και ο ρόλος του Ν.Καραμούζη φαίνεται και πάλι ισχυρός, επανήλθαν τα σενάρια του Απριλίου για την MIG και τον Α.Βγενόπουλο.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ναι μεν στο μυαλό του Α.Βγενόπουλου είναι κάποια στιγμή να επανέλθει δια της MIG στα τραπεζικά, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνει. Ειδικά στην περίπτωση της Eurobank, αφενός θα παίξουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, με πρώτο αυτό των stress tests που θα προηγηθούν. Το story της Eurobank έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι του παρόντος. Καθοριστικός θα είναι – γενικώς – ο ρόλος της Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία δεν έχει υπάρξει επαφή από ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ως προς το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα