«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 στην κριτική επιτροπή του J2US. Ο πάντα εκρηκτικός και ανατρεπτικός χαρακτήρας του μάνατζερ, ήταν σίγουρο ότι θα δυναμίτιζε την ατμόσφαιρα στο μουσικό show, αυτό που δεν περίμενε κανείς όμως, ήταν να τον δούμε να ξεσπά κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

Μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή

και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να επισημάνει στον τραγουδιστή ότι πριν τον γνωρίσει στο show δεν τον συμπαθούσε λόγω της συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα!» ήταν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη, αφήνοντας άφωνο τον τραγουδιστή.

«Άρα αντιπαθείτε κι εμένα» ανταποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Όχι, όχι, θα φτάσω σε εσάς, μην μπερδεύεστε» απάντησε ο Ψινάκης.

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Ηλία Ψινάκη

Λίγα λεπτά αργότερα,όμως, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έκανε παρέμβαση επισημαίνοντας πως «θεωρώ ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #Metoo ως επιχείρημα για να μην συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν στηρίξει το #Metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια».

Τον λόγο πήρε τότε ξανά ο Ηλίας Ψινάκης τονίζοντας πως «είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο Xfactor που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μια εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον “βιαστή”. Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε ΦλέσσαΞέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!Σαντορίνη: Τρομακτικό βίντεο με κατολίσθηση στη Θηρασιά – Ζημιές σε καταστήματαΚατάθεση-βόμβα του Διευθυντή Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ. για τη διάρρηξη-Φοβάται αλλοίωση σημαντικών εγγράφων
Keywords
Τυχαία Θέματα