Μπέος για νέα κακοκαιρία: «Να βάλει ο θεός το χέρι του» (video)

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος φαίνεται πως έχει χάσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο της κατάστασης στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και πλέον αφήνει την τύχη της περιοχής στο έλεος του Θεού όπως έγινε αντιληπτό από τα λεγόμενα του στη ενημερωτική συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρέπει «Να βάλει ο θεός το χέρι του» αν ισχύσουν δύο από τα τέσσερα σενάρια των μετεωρολόγων για την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού στην περιοχή

τις επόμενες ημέρες, ενώ όπως είπε ακόμη και οι «ψιχάλες» είναι επικίνδυνες.

Παράλληλα, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την περιβαλλοντική ρύπανση που δέχεται ο Παγασητικός λόγω του ανοιχτού θυροφράγματος της λίμνης Κάρλας, μέσω του οποίου διοχετεύονται τα νερά της λίμνης και του Πηνειού στον θαλάσσιο κόλπο.

«Το νερό στις Αλυκές είναι μη πόσιμο. Αυτά είναι τα υπεύθυνα λόγια ενός δημάρχου. Η εντολή είναι να λαμβάνονται κάθε τρεις μέρες δείγματα και να κάνουμε ελέγχους. Η μόνη αλήθεια είναι η δική μας και του αρμόδιου υπουργείου.

Προστατεύουμε τον κόσμο και λέμε την αλήθεια κι όχι κάποιοι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κρίση. Μαζεύτηκαν εννέα γιατροί κι ένας χασοδίκης και λέγανε ψέματα στον κόσμο για το νερό. Ντροπή κάποιοι να χαίρονται με τη δυστυχία της πόλης.

Τα εδάφη της Μαγνησίας δεν μπορούν να δεχτούν σταγόνα νερού και αλίμονο αν ξαναβρέξει. Πήγα στην Κάρλα κι εκεί έχει δημιουργηθεί μια λίμνη έξω από την Κάρλα με διπλάσιο όγκο νερού και σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί και τρία χρόνια να κάνει να φύγει το νερό και το νερό έχει ψόφια ζώα, κόπρανα από ζώα κι έχει τα λύματα του βιολογικού της Λάρισας.

Εδώ υπάρχει ένα περιβαλλοντικό έγκλημα. Σήμερα το πρωί, κι ενώ είχα πάει στις αρχές της εβδομάδας στην Εισαγγελία, σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα