Χυδαιότητες Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: «Ψοφίμι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα ψοφίμια του Θεσσαλικού κάμπου» (video)

Οι εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το βασικό θέμα συζήτησης πόσο μάλλον μετά το μεγάλο προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα παλέψει την επόμενη Κυριακή με την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του κόμματος.

Έτσι και στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» στο ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Δημήτρη Οικονόμου, έκανε έναν τουλάχιστον ατυχή παραλληλισμό σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ

ήταν ψοφίμι σαν αυτά του θεσσαλικού κάμπου και απλά χθες αναστήθηκε.

Σίγουρα τέτοιου είδους συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνονται ειδικά σε μια στιγμή όπου η Θεσσαλία υπέστη καταστροφή τέτοιου μεγέθους και ακόμα υπάρχουν πτώματα άτυχων ζώων που επιπλέουν μέσα στο νερό.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη συζήτηση για το αν η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάποιου είδους «καμπανάκι» για την κυβέρνηση ανέφερε:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα!

Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Δείτε το απόσπασμα από 15:12 και μετά:

Keywords
Τυχαία Θέματα