Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Στην Ευελπίδων απολογούνται από το πρωί οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Την υπόθεση χειρίζονται πέντε ανακριτές, ενώ σε βάρος των 67 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 28 αδικήματα, με 12 από αυτά να είναι κακουργήματα.

Την ίδια στιγμή, ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, μετά την απολογία του, με τους όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών

αγώνων. Ακόμα ένας κατηγορούμενος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών ανακριτών.

Ανάμεσα στους 29 που απολογούνται είναι και ορισμένα από τα φερόμενα ως ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι αναμένεται να αρνηθούν είτε ότι διηύθυναν είτε ότι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση με τα οπαδικά επεισόδια που μετρά τουλάχιστον πέντε χρόνια δράσης από το 2019 έως και σήμερα. Οι υπόλοιποι 33 από τους 67 θα απολογηθούν αύριο ενώπιον τριών ανακριτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα