Φαίη Μπακογιώργου: Πληροφορίες ότι είχε αποβάλει το παιδί που κυοφορούσε πριν βρεθεί νεκρή

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, που αφορούν στις εγκυμοσύνες του θύματος.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 η κοπέλα είχε γεννήσει τρία παιδιά. Λίγο πριν βρεθεί νεκρή η Φαίη ήταν έγκυος, ωστόσο όταν εντοπίστηκε η σορός της δεν κυοφορούσε πλέον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η 23χρονη μητέρα φέρεται να είχε αποβάλλει το 4ο παιδί που κυοφορούσε λίγο πριν δολοφονηθεί.

Η τελευταία φορά που γέννησε

η νεαρή ήταν τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ τον Ιούνιο φαίνεται πως έμεινε ξανά έγκυος και τότε ήταν που έγιναν καταγγελίες ότι την πατούσαν στην κοιλιά, για να αποβάλλει.

Τι είχε δηλώσει η μητέρα της στις Αρχές

Μετά τον θάνατό της, η μητέρα της όταν κλήθηκε να μιλήσει στις αρχές υποστήριζε ότι η κόρη της ήταν έγκυος στον 7ο μήνα. Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο η τρεις μήνες πριν βρεθεί νεκρή κυοφορούσε το 4ο παιδί της και απέβαλε.

«Η Φαίη όταν εξαφανίστηκε τον Οκτώβρη, πρέπει να ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, γιατί θυμάμαι όταν την είχαν χτυπήσει κι είχε πάει στον Αύγουστο στο ΚΑΤ, δεν δέχθηκε να τις κάνουν ακτινογραφίες στο χειρουργικό τμήμα γιατί ήταν έγκυος. Μετά την έστειλαν με την αδερφή της στο γυναικολογικό του Λαϊκού Νοσοκομείου και υπέγραψαν και οι δύο για να γίνει η ακτινογραφία. Εκεί έγινε η διαπίστωση ότι ήταν έγκυος. Δεν φαινόταν η κοιλιά της, αλλά εγώ το ήξερα από τον 3ο ή τον 4ο μήνα και μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα