Γιατροί του Κόσμου: Χωρίς κανένα αποτέλεσμα ο έλεγχος στα Γραφεία μας για διακίνηση ναρκωτικών

Έλεγχο στα Γραφεία των Γιατρών του Κόσμου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι παράνομο.

Όπως σημειώνουν οι Γιατροί του Κόσμου, ο έλεγχος έγινε μετά από επώνυμη καταγγελία, χωρίς όμως να γνωστοποιηθεί στους ίδιους η ταυτότητα του καταγγέλλοντος.

«Όπως βεβαίως ήταν αναμενόμενο ο έλεγχος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, μιας και οι Γιατροί του Κόσμου ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται από την ελληνική πολιτεία,

φυλάσουν και διαχειρίζονται τα ειδικά φάρμακα που είναι απαραίτητα για ψυχιατρικούς ασθενείς, αποκλεισμένους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας» αναφέρει η οργάνωση.

Προσθέτει ακόμη πως προ μηνός έγινε παρόμοιος έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της περιφέρειας, κατά τον οποίο, επίσης διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία του φαρμακείου ήταν καθόλα σωστή και νόμιμη.

Οι Γιατροί του Κόσμου εκφράζουν δυσαρέσκεια για τα περιστατικά αυτά και κάνουν λόγο για συκοφάντες:
«Πραγματικά, προκαλούν εντύπωση οι έλεγχοι σαν αυτούς σε μια κρίσιμη στιγμή για την Υγεία στην χώρα μας, που στρέφονται σε ένα ιατρείο εδραιωμένο στην συνείδηση των Ελλήνων ως καταφύγιο φτωχών και ανασφάλιστων ανθρώπων. Οι ΓτΚ επιφυλάσσονται να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να αποκαλυφθούν οι όποιοι συκοφάντες με μόνο σκοπό και κριτήριο τη διαφύλαξη του κύρους της Οργάνωσης και την υπεράσπιση των ασθενών τους. Δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν δωρεάν ιατρική φροντίδα, χωρίς καμία απολύτως διάκριση… όπου υπάρχουν άνθρωποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα