Η αποστολή του Ισραήλ χλευάζει το κίνημα «Free Palestine» (video)

Τα «στραβά μάτια» φαίνεται πώς κάνουν στην Eurovision 2024 με τη συμμετοχή του Ισραήλ που χλευάζει το κίνημα για την Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα παρότι η EBU κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πείσει τους πάντες ότι η Eurovision δεν έχει κάνενα πολιτικό χαρακτήρα, φαίνεται ότι το Ισραήλ τους τα κάνει «δύσκολα».

Σε βίντεο που κάνει το γύρο των social

media και του TikTok δείνει ξεκάθαρα την τραγουδίστρια του Ισραήλ και μέλη της αποστολής να κοροιδεύουν το κοινό για τις αποδοκιμασίες σε βάρος της τραγουδίστριας όσο και το κίνημα «Free Palestine».

Μάλιστα το βίντεο το δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ισραήλ, το οποίο ξεκινά με την Eden Golan να εμφανίζεται όπως στην έναρξη του τραγουδιού και να προσποιείται ότι τραγουδά το «Hurricane», όταν μπροστά της βρίσκονται εξαγριωμένοι φιλοπαλαιστίνιοι που τη γιουχάρουν και φωνάζουν Free Palestine.

Η ίδια επίσης φαίνεται να γελάει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Eden χοροπηδάει και πανηγυρίζει ενώ τα μέλη της αποστολής φωνάζουν ρυθμικά το όνομά της.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός είναι ο σεβασμός τους στην ανθρώπινη ζωή. Την ώρα που σκοτώνονται χιλιάδες παιδιά και άμαχοι αυτοί χλευάζουν. Κατά τ’ άλλα σας ενόχλησε το χασμουρητό της Σάττι. Επιλεκτικός ανθρωπισμός. Τρέξτε τώρα να ψηφίσετε το Ισραήλ #eurovisiongr #Ισραηλ #Eurovision2024 pic.twitter.com/xGeQISCXjH

Keywords
Τυχαία Θέματα