“Λύγισε” η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά Καρρά – Βγήκε κλαίγοντας απ’ τον ναό (video)

Πριν από κάποιες ώρες ολοκληρώθηκε η κηδεία του Βασίλη Καρρά, η οποία έγινε στο χωριό του στην Καβάλα, με πλήθος από διάσημος φίλους, αλλά και συνεργάτες να δίνουν το παρόν σε αυτήν.

Μια απ΄τις πιο τραγικές φιγούρες όμως ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, η οποία προ ημερών μάλιστα είχε μιλήσει με άκρως συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η ίδια, με συνοδεία του Βασίλη Μπισμπίκη, φάνηκε να είναι

συντετριμμένη από την απώλεια του καλλιτέχνη, με τις κάμερες να την πιάνουν να έχει βάλει τα κλάματα και να βγαίνει από τον ναό, μην αντέχοντας.

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο χωριό του για την κηδεία – Τεράστια συγκίνηση για τον καλλιτέχνη

Τεράστια συγκίνηση και βαρύ το πένθος στο χωριό του Βασίλη Καρρά, Κοκκινοχώρι Καβάλας, καθώς εκεί θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία μετά από επιθυμία του ίδιου του καλλιτέχνη.

Μάλιστα, σύμφωνα και με το thesstoday.gr. εκεί έχει βρεθεί πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, με συγγενείς, φίλους, αλλά και θαυμαστές να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, ώστε να πούνε το τελευταίο αντίο σε έναν από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές των τελευταίων ετών. Όπως είναι λογικό έχουν μαζευτεί πάρα πολλά άτομα στο σημείο, ενώ αναμένεται ο κεντρικό δρόμος του χωριού να πάρει το όνομα του.

Το ίδιο συνέβη και χθες, όταν το απόγευμα το φέρετρο ξεκίνησε να αποχωρεί από την εκκλησία, με μπάντες να παίζουν το «δεν πάω πουθενά» και το «νύχτα ξελογιάστρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Λύγισε”, Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Καρρά Καρρά – Βγήκε,“lygise”, despoina vandi, vasili karra karra – vgike