Ο ΙΣΑ «αδειάζει» τον Καλλιάνο

Τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) για τους ασθενείς κάτω από αντίξοες συνθήκες τονίζουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) στην ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Τα προβλήματα του ΕΣΥ, όπως η υποστελέχωση, που θα αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό, με τις επικείμενες προσλήψεις δυσχέραιναν μέχρι τώρα το έργο των υγειονομικών. Το θετικό είναι ότι με τις επίμονες παρεμβάσεις και του ΙΣΑ, εξ αφορμής της πανδημίας, υπήρξε

αύξηση των κλινών Μονάδων Εντατικής θεραπείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ.

Και καταλήγει: [Πέρα από προσωπικές διενέξεις, για τις οποίες θα αποφανθούν τα νόμιμα όργανα είναι σημαντικό να παραμένει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στους λειτουργούς της Υγείας που υπηρετούν με αυταπάρνηση, τη δημόσια υγεία και τον ασθενή».

Eιδήσεις σήμερα:

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)Λαζόπουλος κατά Φλέσσα: «Αίσχος και ατελείωτη παρακμή για εσάς» (Video)
Keywords
Τυχαία Θέματα