Ο Νίκος Δένδιας ξέχασε τις μηνύσεις και θυμήθηκε τα άκρα

Πιστός στην κεντρική πολιτική γραμμή του Μαξίμου και την πολωτική λογική που επιμελώς καλλιεργείται από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον εμφανίζεται σε συνέντευξή του ο υπουργόε Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Ο κερκυραίος υπουργός πριν από ένα χρόνο διερρύγνυε τα ιμάτιά του και απειλούσε με μηνύσεις θεούς και δαίμονες ότι δεν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ. Ένα χρόνο μετά ξέχασε τις μηνύσεις και βρέθηκε να κομπάζει και να περιφέρει τη «σιδερένια»

πυγμή του από πλατό σε πλατό, λέγοντας ότι ξερίζωσε τους κατά τα άλλα ανύπαρκτους θύλακες.

Σήμερα με συνέντευξή του στα ΝΕΑ κατάφερε ωστόσο να εντοπίσει ακραία στοιχεία στο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο μάλιστα καλεί να τα απομονώσει. Για να μετριάσει δε το κύμα αντιδράσεων που αναμένεται να ξεσπάσει, ο κ. Δένδιας φρόντισε να επισημάνει ότι δεν θεωρεί σύσσωμο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «άκρο».

Η συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εντάσσεται στην απέλπιδα προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού να παραμείνει γατζωμένο στην εξουσία και να συνεχίσει την ατελέσφορη πολιτική εξαθλίωσης που επιβάλλει η τρόικα. Δεν προκαλεί εντύπωση ωστόσο, καθώς μόλις χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας έδειξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως έταιρο άκρο, χωρίς βέβαια να το κατονομάσει. Έφτασε στο σημείο να αποδώσει νοηματικά στο ΣΥΡΙΖΑ την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν, που έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι, αλλά και το κίνημα των κατοίκων στις Σκουριές που αντιτάσσονται στην εξόρυξη χρυσού από τον εθνικό εργολάβο για να μην μετατραπεί ο τόπος τους σε κρανίου τόπο που θα βασιλεύει το αρσενικό, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να εντοπίζεται σε μεγάλες ποσότητες στο νερό της περιοχής.

Διαβάστε επίσης «Βαράει το ντέφι ο Λαζαρίδης, χορεύει ο Σαμαράς»

Keywords
Τυχαία Θέματα