Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Στο περιοδικό «ΟΚ» μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ πολλών άλλων σχετικά με τη ζωή της και την καριέρα της, αποκάλυψε και μια άσχημη εμπειρία που είχε ως ανήλικη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε ανέφερε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, κάτι που της ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Μάλιστα αυτό που συγκλόνισε ακόμα περισσότερο ήταν το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν το είχε πει στη μητέρα της και της το αποκάλυψε πριν μερικά χρόνια.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Στον χώρο εργασίας, όχι. Έχω δεχθεί όμως όταν ήμουν ανήλικη και ήταν πολύ δύσκολο. Να σκεφτείς ότι το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια».

Όταν ένα παιδί παρενοχλείται, αισθάνεται ότι το έχει προκαλέσει, ότι κάτι έκανε και έδωσε στον άλλο το δικαίωμα να το κάνει. Οπότε δεν το λέει. Γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Η μαμά μου σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν της το είπα».

Για να προσθέσει: «Ήμασταν στη θάλασσα, ήθελα χρόνια να της το πω και έψαχνα την αφορμή. Ταράχτηκε τόσο πολύ, που μου είπε «ζαλίστηκα, θέλω να βγω έξω». Πάντα πιστεύω ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο παρενόχλησης, όσο και να τα προστατεύεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή 29χρονη

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Greek Mafia: Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα