«Βόμβες» από Βαρεμένο – Τι σχολίασε για αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Γιώργος Βαρεμένος να μιλά στην «Super Katerina» και να μην αποκλείει νέο κύμα αποχωρήσεων.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα αν τίθεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα διάσπασης σχολίασε: «Στο μέλλον δεν αποκλείω τίποτα. Κάποιοι, όμως, μπορεί να θέλουν να φύγουν… Η Έφη Αχτσιόγλου έχει πορευθεί με μια σοβαρότητα», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Super

Κατερίνα».

Ο Γ. Βαρεμένος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει ύφος Τραμπ» λέγοντας πως:«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Θα εξαρτηθεί και από την ηγεσία τι θα γίνει, όχι όμως τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί κάποιοι να περίμεναν να πάει ο Κασσελάκης με πατίνι στην Κουμουνδούρου, μπορεί κάποιοι να περίμεναν να μην πάει καν στη Βουλή, γιατί η Βουλή σήμερα είναι το TikTok, το Twitter και όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τελικά όμως έγινε αυτό που δεν περίμεναν. Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη Βουλή.

Μπορεί και μια μερίδα του κόσμου να μην θέλει να ακούει για βουλευτές και για πολιτικούς. Εγώ πάντως λέω τη γνώμη μου και δεν την αλλάζω. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι πάντα στον ισχυρό τρέχουν πολύ από κοντά»

Keywords
Τυχαία Θέματα