Fame, ο πυρετός της δόξας

Τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τους έρωτες και τις περιπέτειες μιας ομάδας νέων ταλαντούχων φοιτητών στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, που αγωνίζονται για να πετύχουν στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος, πραγματεύεται το «Fame», το φαντασμαγορικό μιούζικαλ που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους τη δεκαετία του ΄80. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και μουσικοί ΄΄οδηγούνται΄΄ στον πυρετό της δόξας και πρωταγωνιστούν στην παράσταση-θρύλο του Ντέιβιντ Ντε Σίλβα που ανεβαίνει, για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254).

Το «Fame» έχει παρουσιαστεί με

τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ υπήρξε υποψήφιo για τρία βραβεία Λόρενς Ολίβιε στο Λονδίνο. Είναι βασισμένo στο κλασικό κινηματογραφικό μιούζικαλ του 1980, που κέρδισε δύο βραβεία όσκαρ. Στη συνέχεια έγινε σήριαλ, αλλά και κινηματογραφικό ριμέικ 30 χρόνια αργότερα.

Η Αλέκα Κανελλίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Νάντια Μπουλέ, η Demy, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Σοφία Κουρτίδου, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Αξιώτης, η Idra Kayne και 25 ακόμη καλλιτέχνες, ανεβαίνουν στη σκηνή και μοιράζονται μαζί μας την ελπίδα, τον ενθουσιασμό, τα νιάτα, την αισιοδοξία και τις προσδοκίες τους, μέσα από πολύ χορό και διαχρονικά τραγούδια.

Τη σκηνοθεσία του μιούζικαλ υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου, η οποία έχει κάνει τη μετάφραση των στίχων και συνυπογράφει την απόδοση του κειμένου μαζί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Τη διεύθυνση της ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις επιμελείται ο Νίκος Πλατύραρχος και τις χορογραφίες ο Αλέξανδρος Γιαννής.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 16, 18, 21 και 25 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα ταμεία του θεάτρου, στα καταστήματα Public και μέσω διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα