O Leonardo DiCaprio… Άμλετ

Την περασμένη εβδομάδα ο σκηνοθέτης του ‘Great Gatsby’, Baz Luhrmann άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεργαστεί ξανά με τον Leonardo DiCaprio και αυτή τη φορά για μια μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του ‘’Αμλετ’.

«Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ως επόμενη δουλειά;», δήλωσε σε δημοσιογράφο του Hollywood Reporter πριν μερικές ημέρες, προσθέτοντας πως πρόκειται καθαρά για μία σκέψη μέχρι στιγμής. Η είδηση φυσικά κάνει το γύρο του διαδικτύου από εκείνη

την ημέρα, κάτι που όπως φαίνεται δεν το ήθελε ο σκηνοθέτης ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή ανέφερε ότι τα λόγια του παρεξηγήθηκαν κι ότι το μοναδικό που είπε ήταν ότι για τον DiCaprio ιδανικός ρόλος μετά τον Gatsby, θα ήταν ένας σαν του ‘Άμλετ’.

Παρά τις δηλώσεις του ο σκηνοθέτης, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να κάνει κάποια στιγμή την συγκεκριμένη ταινία λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ποτέ μη λες ποτέ για κάτι».

Ο Luhrmann έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον DiCaprio, στο “Romeo + Juliet” του 1996. Το να ερμηνεύσει κάποιος τον ρόλο του ‘Gatsby’ δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Leonardo Di Caprio, μιας και στο παρελθόν τον έχουν υποδυθεί ηθοποιοί όπως οι Ethan Hawke, Kenneth Branagh και Mel Gibson. Για τους περισσότερους όμως αξέχαστη μένει η ερμηνεία του Lawrence Olivier στη μεταφορά της ταινίας το 1948.

Keywords
Τυχαία Θέματα