Αυγενάκης: Να μην επαναληφθούν τέτοιες σκηνές στη Βουλή

Τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσίασε η Βουλή την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων στη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, που ολοκληρώθηκε με την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εξέφρασε με δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

«Δεν περιποιούν τιμή για όλο το πολιτικό σύστημα, τα όσα εξελίχθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κοινοβούλιο, με αφορμή

τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν για τη Σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Την ώρα που η κοινωνία ζητά άμεση τιμωρία και Δικαιοσύνη, κάποιοι εξακολουθούν να προτάσσουν τα ψηφοθηρικά τους οφέλη με κάθε είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Είναι βέβαιο, ότι η νέα γενιά πολιτικών αλλά και η Νέα Δημοκρατία ως εγγυητής της Κυβέρνησης Ευθύνης, οφείλουμε να κινηθούμε γρήγορα, συνετά και κυρίως με υπευθυνότητα, τηρώντας απαρέγκλιτα τις όποιες προβλεπόμενες από το Σύνταγμα διαδικασίες. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η απόδοση ευθυνών και η άμεση αξιοποίηση των οικονομικών στοιχείων που έχουν προκύψει ή που θα προκύψουν.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε εις το όνομα μικροκομματικών τακτικίστικων συμπεριφορών, να επαναληφθούν τέτοιες σκηνές. Όλοι μας επιβάλλεται να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στο χώρο που βρισκόμαστε», καταλήγει στη δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα