Τσίπρας: Η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους

Αλέξης Τσίπρας επί… προσωπικού. Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει απαντήσεις επί του συνόλου των θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας. Από το Μνημόνιο και τη μελλοντική κατάργησή του από μια “κυβέρνηση της Αριστεράς”,

όπως σημειώνει με νόημα, μέχρι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ για “φλερτ” με τη βία.

“Το Μνημόνιο έχει αποτύχει παταγωδώς. Καμία από τις προβλέψεις του δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Σήμερα είναι πια ξεκάθαρο ότι το Μνημόνιο δεν είναι λύση αλλά αυτό καθ’ αυτό το πρόβλημα. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και το Μνημόνιο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλλαγής. Επομένως, η κατάργηση του είναι το πρώτο βήμα μιας διαφορετικής πολιτικής που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση. Και αυτό θα κάνει μια αυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς”, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: ”Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους εξαιτίας της πολιτικής των Μνημονίων, μέσω της οποίας εκχωρούμε στους δανειστές της χώρας την εθνική μας κυριαρχία, τους παραγωγικούς μας πόρους και κάθε προοπτική μελλοντικής παραγωγικής ανασυγκρότησης”.

Ο Αλέξης Τσίπρας σηκώνει το γάντι και στο θέμα της αύξησης των κρουσμάτων βίας που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, με έμφαση στις κατηγορίες που εκτοξεύονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το… φλερτ του με τέτοιες συμπεριφορές.

“Τα περί βίας εντάσσονται σε μια οργανωμένη επίθεση βλακείας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει αποκλειστικό στόχο να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα σοβαρά πολιτικά θέματα”, είναι η εξήγηση που δίνει ο Αλέξης Τσίπρας για τη ρητορική η οποία αναπτύσσεται κατά της Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα