Δεν πήγε στον δεύτερο γάμο του πατέρα της η Beyonce

Απούσες ήταν και οι δύο αδερφές Knowles, Beyonce και Solange, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους, Mathew Knowles.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο πλευρό του 61χρονου πατέρα τους, την ημέρα που αντάλλαζε όρκους για δεύτερη φορά στη ζωή του, με το 48χρονο πρώην μοντέλο, Gena Charmaine Avery, στο Τέξας.

Η σεμνή τελετή έγινε μεταξύ φίλων και συγγενών, αν και πολλοί ήταν αυτοί που δεν πήγαν τελικά στον δεύτερο γάμο του προέδρου του Music

World Entertainment. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Knowles προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία των δύο κοριτσιών του, μη δίνοντας ακριβή εξήγηση για το τι ήταν αυτό που τις κράτησε μακριά από το γεγονός.

Οι αδερφές Knowles διατηρούν μία μέτρια σχέση με τον πατέρα τους από το 2011 που εκείνος χώρισε με την μητέρα τους και σύζυγό του επί 31 χρόνια, Tina Knowles. O Mathew ήταν και manager της Beyonce από τότε που η τραγουδίστρια ήταν μέλος των ‘Destiny’s Child’ μέχρι και αργότερα στη solo καριέρα της, όμως η ίδια διέκοψε την επαγγελματική τους σχέση πριν λίγα χρόνια.

Την περίοδο που ο Mathew Knowles πήρε διαζύγιο από την Tina, αποκαλύφθηκε ότι εκτός από τις δύο κόρες του, είχε αποκτήσει κι ένα γιο από μία κρυφή σχέση που διατηρούσε πριν χρόνια, το οποίο κρατούσε μυστικό από την οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα