«Δεν θυμάμαι τίποτα» αναφέρει ο 20χρονος ανιματέρ

Με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που το βράδυ της περασμένης Τρίτης μαχαίρωσε το άτυχο 12χρονο αγοράκι από την Ρωσία περισσότερες από 20 φορές, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο Ολλανδός Σιρίνο Σράιβερ, που παρέμεινε μόλις 15 λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν.

Ο Σράιβερ

θα μεταφερθεί σε ειδικό κατάστημα κράτησης, προκειμένου να ακολουθήσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή του, ενώ αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την τύχη του.

Ο συνήγορος του Φραγκίσκος Λαμπρινός, ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του 20χρονου αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε με το μοιραίο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 20χρονος πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και μάλιστα έχει νοσηλευτεί στην Ολλανδία. Μάλιστα, είπε πως υπάρχει και μια απόφαση δικαστηρίου από το Άρμεν της Ολλανδίας, για πλήρη δικαστική συμπαράσταση, το οποίο σημαίνει ότι η υπογραφή του 20χρονου σε έγραφα δεν έχει ισχύ.

Η ελληνικής καταγωγής μητέρα του 20χρονου, Αλεξάνδρα, που ήταν παρούσα Μέγαρο Ηρακλείου μαζί με την κόρη της Βιρτζίνια, συνοδευόμενη από τον Ολλανδό Πρόξενο, κατέθεσε ιατρικά ντοκουμέντα σχετικά με την πνευματική κατάσταση του γιου της καθώς, όπως ισχυρίζεται, ο 20χρονος είναι αυτιστικός, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα