Επιστρέφουν οι “Ghostbusters”

Άλλη μία αξέχαστη ταινία ετοιμάζει την συνέχειά της. Το ‘Ghostbusters 3’ φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά μιας και ο Dan Aykroyd πρόκειται να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Ivan Reitman μες στον Ιούνιο για να συζητήσουν για το ξεκίνημα της ταινίας.

Τα σχέδια για το “Ghostbusters 3″ έχουν ξεκινήσει πριν πάρα πολλά χρόνια- από το 1996 συγκεκριμένα- και αυτό που ακουγόταν από τότε είναι ότι η ταινία θα εστιάσει σε μία νέα γενιά κυνηγών φαντασμάτων, αφού οι Aykroyd,

Harold Ramis και Ernie Hudson θα παραδώσουν τη σκυτάλη σε ‘νέο αίμα’, ακολουθώντας κατά κάποιο τρόπο τη λογική του ‘Star Trek’.

Ο μοναδικός που δεν θα πάρει μέρος σ’ αυτή τη συνέχεια από τους βασικούς πρωταγωνιστές είναι ο Bill Murray, όπως επιβεβαίωσε ο Aykroyd. «Δυστυχώς ο Bill Murray δεν θα λάβει μέρος στη ταινία. Είναι λυπηρό αλλά αποφασίσαμε το έργο να περιλαμβάνει περισσότερο ‘νέο αίμα’. Το ‘Ghostbusters 3′ μπορεί να γίνει επιτυχία και χωρίς τον Murray. Εγώ θα τον ήθελα πολύ στην ταινία όμως αυτό όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό κι εμείς πρέπει να ‘προχωρήσουμε’.», δήλωσε ο Aykroyd.

Keywords
Τυχαία Θέματα