Επίθεση Κουκουλόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στην “Ημερησία του Σαββάτου”, εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια στιγμή εμφανίζεται αισιόδοξος για την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

“Ο χώρος της Κεντροαριστεράς δεν είναι λάφυρο για το λόμπι της δραχμής,

ούτε πεδίο προσωπικών επιδιώξεων. Ζητούμενο είναι η ενότητα του χώρου σε απόλυτη συνάφεια με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας που αποτελούν πλειοψηφία”, δήλωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος συνέχισε, μιλώντας για το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, και τις προοπτικές που υπάρχουν για την πολιτική ανάκαμψη του Κινήματος.

“Η ανταπόκριση είναι σχεδόν καθολική, και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Χρειάζεται υπομονή και τόλμη. Η επικείμενη, σχεδόν αναγκαστική σύγκρουση με επίκεντρο τις μεταρρυθμίσεις είναι το καμίνι στο οποίο θα σφυρηλατηθεί η νέα ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Το στοίχημα ωστόσο του Συνεδρίου είναι η επανασύνδεσή μας με τους δημοκρατικούς πολίτες που πικράναμε. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς ότι τη δημοκρατική παράταξη την χρειάζεται η χώρα. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται”, επεσήμανε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα