Έσπασε τα ρεκόρ το τελευταίο επεισόδιο του “Game of Thrones”

Περισσότεροι από 5.4 εκατομμύρια τηλεθεατές του καναλιού HBO παρακολούθησαν την Κυριακή το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του ‘Game of Thrones’.

Η δραματική σειρά που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης από τότε που προβάλλεται, κατέχει κι αυτό, της σειράς με τα περισσότερα παράνομα downloads. Σύμφωνα με το TorrentFreak, καταμετρήθηκαν πάνω από 170.000 downloads του τελευταίου επεισοδίου, από τα πρώτα λεπτά προβολής

του.

Μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την προβολή του επεισοδίου, ο αριθμός είχε φτάσει στο 1 εκατομμύριο, σπάζοντας έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ παράνομου download για τηλεοπτική σειρά.

Αν και αυτό θα έπρεπε να ανησυχεί την HBO, προς το παρόν δείχνουν όλοι καθησυχασμένοι στο κανάλι μιας και το τηλεοπτικό κοινό της σειράς όλο και αυξάνεται. Μάλιστα την Δευτέρα, άνθρωποι του καναλιού επιβεβαίωσαν ότι με μέσο όρο περίπου 13.6 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο, το ‘Games of Thrones’ δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού έχει καταφέρει να γίνει η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση αυτό τον καιρό, ξεπερνώντας ακόμα και το ‘True Blood’.

Keywords
Τυχαία Θέματα