Φαήλος: Αδιανόητη μια οικονομική εισβολή των Τούρκων επί Σαμαρά

Κριτική στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για τις δηλώσεις του περί “καλοδεχούμενου” ενδιαφέροντος Τούρκων επιχειρηματιών να επενδύσουν στην Ελλάδα, ασκεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με άρθρο του στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, που δημοσιεύεται σήμερα.

“Η Τουρκία δεν είναι Βέλγιο ή Λουξεμβούργο.

Δεν είναι Γαλλία ή Γερμανία. Είναι απειλή. Είναι ο πρωταθλητής της παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ο γενοκτόνος Ελλήνων, Αρμενίων και Κούρδων, και δηλώνει περήφανη γι’ αυτό, προσβάλλοντας με ελεεινά ψεύδη τη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων της βαρβαρότητάς της.

Είναι μια χιτλερική Γερμανία, που δεν ηττήθηκε στρατιωτικά, ακόμη. Δεν είναι απλά ένας επενδυτής, είναι ο σφαγέας και καταπατητής της Κύπρου, o φονιάς του Νίκου Σιαλμά και του Κώστα Ηλιάκη, αυτουργός αλληλουχίας εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, από φόνους, βιασμούς και δημιουργία αγνοουμένων, έως τη λεηλασία της πολιτιστικής κληρονομιάς άλλων λαών. Δεν είναι απλά επιχειρηματίες και επενδυτές.

Δεν είναι δυνατόν, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, να ζήσουμε οικονομική εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα. Διότι, εν προκειμένω το χρήμα δεν μυρίζει απλώς. Βρομάει αίμα”, σχολιάζει με νόημα ο γνωστός δικηγόρος, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιώς στις τελευταίες εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα