Η Aniston θα παντρευτεί δυο φορές. Τον… ίδιο άνδρα

Όχι έναν αλλά δύο γάμους φαίνεται πως θα κάνουν η Jennifer Anniston κι ο Justin Theroux. Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι σκέφτονται να γιορτάσουν το γάμο τους και στη Ν.Υόρκη αλλά και στην Καλιφόρνια.

Πηγές αναφέρουν πως λόγω του ότι ο γαμπρός μεγάλωσε στη Ν. Υόρκη και επειδή η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι όλοι στην ανατολική ακτή, μετά από τον εορτασμό του γάμου στην Καλιφόρνια κάτι ανάλογο θα γίνει και στην Ν. Υόρκη.

Το

γαμήλιο πάρτυ που θα γίνει στην ανατολική ακτή το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Justin και θα έχει πιο rock n’ roll ύφος, με ζωντανή μουσική. Από την άλλη πλευρά, η τελετή που οργανώνει η Jennifer στην Καλιφόρνια θα έχει πιο ρομαντικό ύφος και πιο ήρεμη διάθεση μιας και οι φήμες θέλουν τη νύφη να έχει στο μυαλό της μία πιο χαλαρή και παραδοσιακή τελετή.

H Jennifer Anniston γνωρίζει πόσο ο καλός της νοσταλγεί τη Ν. Υόρκη και σκέφτεται ότι θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα σπίτι εκεί μετά το γάμο. Γι’ αυτό ίσως ο Justin Theroux είναι ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας στη εκεί έχοντας για βοήθεια τον αδελφό του Sebastian.

Keywords
Τυχαία Θέματα