Η Diane Kruger νέο πρόσωπο της Chanel

Το νέο πρόσωπο της περιποίησης προσώπου της Chanel ανακοινώθηκε επίσημα χθες και είναι η πανέμορφη ηθοποιός Diane Kruger. Το χθεσινό δελτίο τύπου της Chanel αποκάλυψε πως η Diane θα είναι η ‘πρωταγωνίστρια’ της καμπάνιας που θα κυκλοφορήσει μετά από μερικούς μήνες.

Η Diane Kruger η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μπαλαρίνα, μοντέλο και έπειτα ηθοποιός, τώρα έρχεται να προσθέσει και τον τίτλο της πρέσβειρας περιποίησης προσώπου στη

λίστα των επιτυχιών της. Στο επίσημο δελτίο τύπου της Chanel αναφέρεται:

«Με την φυσική της κομψότητα και ομορφιά, η Diane Kruger, είναι ένα από τα πιο ‘φρέσκα’ και πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις ταινίες. Το καλλιτεχνικό της πνεύμα προσέλκυσε τον οίκο της Chanel που την επέλεξε για την καμπάνια του αρώματος ALLURE το 1996 και μετά πάλι για την διαφήμιση της τσάντας Biarritz το 2007. Τώρα ως πρέσβειρα της Chanel, η Diane Kruger θα είναι το πρόσωπο μίας νέας καμπάνιας περιποίησης προσώπου, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2013».

Αν και η ηθοποιός είναι αψεγάδιαστη για πολλούς, η ίδια θεωρεί ότι δεν είναι τέλεια και πολύ συχνά χρησιμοποιεί διάφορα τρικ προκειμένου να καλύψει διάφορες ατέλειες που εκείνη βρίσκει πάνω της.

Keywords
Τυχαία Θέματα