Ο πατέρας της Lindsay Lohan βρήκε κέντρο αποτοξίνωσης

Ο πατέρας της διάσημης, ατίθασης του Hollywood Lindsay Lohan, Michael, πιστεύει ότι βρήκε το καλύτερο κέντρο αποτοξίνωσης για την κόρη του.

Η ηθοποιός πρόκειται να μείνει για 90 ημέρες μες στον επόμενο μήνα σε κάποια οικιστική μονάδα, ως μέρος της συμφωνίας που έγινε με το δικαστήριο για την ανάμειξή της σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε μεθυσμένη. Ο πατέρας της Michael ανέλαβε να βρει ο ίδιος το κέντρο που θα περάσει το διάστημα της αποτοξίνωσης η κόρη του, μιας και δεν εμπιστεύεται τον δικηγόρο Mark Heller, που είχε αναλάβει

την όλη υπόθεση.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Lohan, υπήρχε μία ασυμφωνία μεταξύ του δικαστηρίου και των εκπροσώπων του δικηγόρου σχετικά με τον τύπο του κέντρου που θα έπρεπε να νοσηλευτεί η Lindsay. «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γι’ αυτό αποφάσισα να το αναλάβω εγώ. Έψαξα και βρήκα ένα το οποίο όχι μόνο έχει πολύ ευχάριστο περιβάλλον αλλά που θα της προσφέρει και την καλύτερη θεραπεία που θα μπορούσε να πάρει ποτέ», συνέχισε ο πατέρας της Lohan.

Πρόκειται για το Ινστιτούτο ‘Lukens’ το οποίο εκτός από την υψηλή ασφάλεια που παρέχει, λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό και εξασφαλίζει την καλύτερη θεραπεία. Ο Michael Lohan πιστεύει ότι στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο η κόρη του θα θεραπευτεί επιτέλους, μιας και τα τελευταία χρόνια δεν είχε καταφέρει τίποτα παρόλο που μπαινόβγαινε σε διάφορα κέντρα αποτοξίνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα