Η Victoria Beckham δοκιμάζει τα ρούχα που σχεδιάζει

Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως της αρέσει να γδύνεται και να δοκιμάζει τα ρούχα τα οποία σχεδιάζει μιας και πηγή έμπνευσης είναι… το ίδιο της το σώμα.

Η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας, μιλώντας στο φεστιβάλ της Vogue στο Royal Opera House στο Λονδίνο,

περιέγραψε την διαδικασία δημιουργίας της κολεξιόν της λέγοντας: «Αρχικά συγκεντρωνόμαστε με την ομάδα μου και συζητάμε τις ιδέες μας. Νιώθουμε όλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και καθόμαστε και μιλάμε ανοιχτά για το τι έχει σκεφτεί ο καθένας. Στην πορεία συνήθως…. γδύνομαι και δοκιμάζω τα ρούχα πάνω μου μιας και όλα σχεδιάζονται βάσει το δικό μου σωματότυπο».

Η λαμπερή μητέρα 4 παιδιών η οποία συνοδευόταν στην εκδήλωση από τον 14χρονο γιο της Brooklyn, μίλησε με χιούμορ και ανέφερε πως η πραγματική της εικόνα διαφέρει κατά πολύ από αυτά που γράφονται καμιά φορά για εκείνη.

Η Victoria παραδέχθηκε πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να ηγείται μιας επιτυχημένης επιχείρησης και συγχρόνως να είναι και δίπλα στα 4 παιδιά της όταν αυτά τη χρειάζονται.

Είπε πως αντιμετωπίζει τις ίδιες ακριβώς δυσκολίες με οποιαδήποτε άλλη μητέρα, περιγράφοντας πως σηκώνεται κάθε πρωί πολύ νωρίς προκειμένου να κάνει επαναλήψεις ορθογραφίας και μαθηματικών πριν τα μικρά παιδιά πάνε σχολείο, πως ξενυχτάει μέχρι αργά με το μωρό και πως έχει ν’ αντιμετωπίσει πλέον και την άρνηση του μεγάλου της γιου να πέφτει νωρίς για ύπνο το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα